EN

Jak chutná masala

Michaela Samant


Příběh s chutí Indie
Poutavý příběh o tom, jaké to je vyměnit máminu bábovku a svíčkovou za indické puri bhaji, ale i o tom, co všecko s sebou může přinést začátek nového života v Indii. O cestě mladé Slovenky za životním štěstím, která se rozhodla, že se z Indie již domů nevrátí. Nadchněte se pro indické trhy se zeleninou a kořením a přidejte naan, matar nebo dahi do svého jídelníčku.

Detailní informace

Jazyk čeština
Překladatel Daniela Krejčová
Počet stran 144
EAN 9788072467259
Datum vydání 08.04.2013
Věk od 15
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Vyprávění o tom, jaké to je vyměnit máminu bábovku a svíčkovou za indické puri bhaji a co všecko s sebou může přinést začátek „nového života“ v Indii

Cesta mladé Slovenky za životním štěstím začala jako dobrodružství. Z dopisování po internetu s upřímným a laskavým Sunilem se záhy stalo plánování cesty do Indie. Hned po prvním setkání bylo jasné, že Michaela se už zpět domů nevrátí. Počáteční smíšené pocity a nelehké okamžiky, které provázely její rozhodnutí, střídají úsměvné příběhy o tom, jak vlastně zjistila, že neumí vařit, jak složité je v Indii nakupovat maso nebo jak ji nadchly indické trhy se zeleninou a kořením. Možná ani vám nic neříkají slova jako naan, matar nebo dahi. Nebojte se, autorka vám indická kulinářská tajemství odhalí přímo prostřednictvím zajímavých receptů, které jsou každodenní součástí její domácnosti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM