EN

Volání rodu

Příběh z doby bronzové

Eduard Štorch


Hrdinství, odvaha a vytrvalost v nestárnoucí klasice Eduarda Štorcha
Stařešina Čech se rozhodl vyhledat se třemi silnými rody popelnicového lidu nový domov. Jen rodina statečného Vlka, proslulého slévače bronzových jehlic a náramků, nemohla jít s výpravou. Vlk byl těžce nemocen. Zůstala s ním žena a dva synové. Co se však stane, když otec – živitel rodiny – zemře? Jak se dostanou ke svému rodu. Bez rodu nelze žít… I tentokrát nám Eduard Štorch (1878–1956) a Zdeněk Burian (1905–1981) umožnili vzrušující výpravu proti proudu času v napínavému příběhu z doby bronzové.

Detailní informace

Ilustrátor Zdeněk Burian
Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788000031088
Datum vydání 09.09.2013
Věk od 9
Formát 130x200 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,24
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Stařešina Čech se rozhodl vyhledat se třemi silnými rody popelnicového lidu nový domov. Jen rodina statečného Vlka, proslulého slévače bronzových jehlic a náramků, nemohla jít s výpravou. Vlk byl těžce nemocen. Zůstala s ním žena a dva synové. Co se však stane, když otec – živitel rodiny – zemře? Jak se dostanou ke svému rodu. Bez rodu nelze žít…

I tentokrát nám Eduard Štorch (1878–1956) a Zdeněk Burian (1905–1981) umožnili vzrušující výpravu proti proudu času v napínavému příběhu z doby bronzové.

V útlé knížce vylíčili a vykreslili dějepis jako dobrodružství. Navždy si zapamatujeme hrdinství, odvahu, vytrvalost i nápaditost dvanáctiletého Vlčka, jeho matky Luby a malého bratříčka, kteří putují za svým rodem a statečně se potýkají s nepřáteli i divokou a krutou zimní přírodou.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM