EN

Záboj a Mlhoš ve službách Jana Husa

Pavel Koutský, Martin Čáp, Martin Jaroš


Neuvěřitelná zpráva o záchraně mistra Jana Husa – i tak to mohlo být…
Záboj s Mlhošem se stali přívrženci mistra Jana pro krásné oči spanilé dívky a taky trochu z přesvědčení. Přesvědčil je kazatel, který dovedl plameně hovořit a výtečně zpívat. Pro něj by udělali cokoli na světě – což dokázali svou záchrannou misí… Netradiční zpracování českých dějin s nadsázkou glosuje události 15. století. Vtipný text doplňují svěží ilustrace Pavla Koutského.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 228
EAN 9788073887636
Datum vydání 11.11.2013
Věk od 6
Formát 200x200 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,612
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Neuvěřitelná zpráva o záchraně mistra Jana Husa – i tak to mohlo být…

Záboj s Mlhošem se stali přívrženci mistra Jana pro krásné oči spanilé dívky a taky trochu z přesvědčení. Přesvědčil je kazatel, který dovedl plameně hovořit a výtečně zpívat. Pro něj by udělali cokoli na světě – což dokázali svou záchrannou misí…

Netradiční zpracování českých dějin s nadsázkou glosuje události 15. století. Vtipný text doplňují svěží ilustrace Pavla Koutského.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Martin Jaroš

Martin Jaroš

Vystudoval na pražské FAMU scenáristiku a dramaturgii. Působil jako dramaturg Československé televize v Bratislavě, z jeho autorské literární činnosti uveďme knižní novelu Holubi, román Dívka ve tmě či knížku pro děti Abeceda zvířecí. V XYZ se stal spoluautorem několika knižních bestsellerů, například knihy Tary: Příběh parkouristy, Max Habanec: Život je skejt či Adam Ondra: Lezec tělem i duší. Je autorem několika scénářů k celovečerním a televizním filmům či rozhlasovým hrám.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM