EN

Cvičebnice německé gramatiky

Evelyn Frey, Roland Dittrich


Procvičte si německou gramatiku pomocí praktických cvičení a připravte se na jazykové zkoušky!
Cvičebnice je vhodná pro všechny, kteří se chtějí připravit se na mezinárodní i domácí zkoušky, učit se pomocí příběhů ze života a porozumět gramatickým jevům vyskytujícím se v běžných komunikačních situacích. Na konci knihy je k dispozici malý gramatický pomocník a německo-český slovníček. Porozumět slyšenému slovu natrénujete pomocí přiloženého CD. Cvičebnice se hodí pro výuku ve třídě i pro samostudium.

Detailní informace

Žánr gramatika
Jazyk němčina
Počet stran 224
EAN 9788026601777
Datum vydání 26.08.2013
Věk od 15
Formát 170x243 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,47
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Cvičebnice je vhodná pro všechny, kteří chtějí zvládnout nejdůležitější gramatické jevy, připravit se na mezinárodní i domácí zkoušky, učit se pomocí příběhů ze života a porozumět gramatickým jevům vyskytujícím se v běžných komunikačních situacích.

Příjemnou a přístupnou formou si procvičíte např. slovesa (odlučitelná, způsobová, zvratná a slovesa s předložkami, dále préteritum, perfektum a konjunktiv), podstatná jména, časové údaje, množné číslo, pády, členy, spojky, infinitiv s „zu“, vedlejší věty a mnoho dalšího.

Na konci knihy uvítáte malý gramatický pomocník a německo-český slovníček. Porozumět slyšenému natrénujete pomocí přiloženého CD. Cvičebnice se hodí pro výuku i samostudium.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM