EN

Ve jménu pomsty - In the Name of Revenge

In the Name of Revenge

Alena Kuzmová


Procvičujte angličtinu s knihou plnou napínavých případů!
Kniha vznikla na podkladě soudních případů, je určena středně pokročilým studentům. Mohou ji používat samouci při individuálním studiu, ale také studenti při skupinové výuce. Cílem je zopakovat si gramatiku a prohloubit si slovní zásobu. Anglické povídky jsou doplněny zrcadlovým českým překladem, povídky provází kontrolní otázky na porozumění četbě či podněty k samostatnému ústnímu projevu. Za každou povídkou jsou stručně vysvětleny klíčové gramatické jevy, uvedena vybraná frázová slovesa a cvičení.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Aleš Čuma
Jazyk angličtina
Počet stran 144
EAN 9788026601708
Datum vydání 18.02.2013
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,26
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Procvičujte angličtinu s knihou plnou napínavých případů!

Kniha povídek vznikla na podkladě soudních případů a je určena středně pokročilým studentům anglického jazyka. Lze ji zařadit mezi knihy zjednodušené četby (simplified reading), které jsou vhodným doplňkovým materiálem při studiu angličtiny. Mohou ji používat samouci při individuálním studiu, ale také studenti při skupinové výuce.

Cílem knihy je kromě poutavé četby autentických příběhů poskytnout čtenářům rovněž možnost zopakovat si gramatiku a prohloubit si slovní zásobu o celou řadu zajímavých frází a anglických idiomů. Anglické povídky jsou doplněny zrcadlovým českým překladem, což umožňuje studentům překládat text nejprve z angličtiny do češtiny a potom naopak a svou verzi překladu si hned porovnat s textem v knize. Povídky dále provází kontrolní otázky na porozumění četbě či podněty k samostatnému ústnímu projevu. Za každou povídkou jsou stručně vysvětleny klíčové gramatické jevy, které jsou doplněny vzorovými větami z textu povídky. Vybraná frázová slovesa slouží k jejich snadnějšímu nácviku a zapamatování. Frázová slovesa i gramatické formy vysvětlené v dané kapitole si mohou studenti procvičit v řadě následujících gramatických cvičení. Řešení ke cvičením jsou uvedena v klíči na konci knihy. CD obsahuje nahrávky ve formátu MP3.

Kniha In the Name of Revenge je originální verzí a osudy osob, které prožily tyto příběhy, jsou poprvé publikovány v knižní podobě. Přestože povídky nemají právě veselý děj a končí tragicky, jistě zaujmou čtenáře, kteří čtou rádi poutavé příběhy plné emocí, jež zinscenoval sám život.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Alena Kuzmová

Alena Kuzmová

Alena Kuzmová pracuje mnoho let jako soukromá lektorka anglického jazyka. Individuální přístup k jednotlivým studentům je pro ni věčnou inspirací k psaní učebnic. V nich se soustřeďuje hlavně na výuku gramatické přesnosti, rozvíjení slovní zásoby a motivaci k jejich uplatnění v praxi. Své učebnice koncipuje tak, že je lze používat jak při skupinové výuce, tak i při samostudiu. Její tvorba zahrnuje gramatické příručky, jazykové kurzy i anglicko-českou beletrii s cvičebními texty.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM