EN

Programování pro děti

The LEAD Project


Vytvořte si vlastní skvělé hry!
Mitch a kocour Scratchy potřebují vaši pomoc! Musí osvobodit Vesmírné ochránce a zachránit svět. Porazte společně s nimi Bičochvosta a další Přívržence Temna, abyste se mohli utkat se samotným Temným mágem. Během vašeho putování vytvoříte sami v jazyku Scratch, který je plně lokalizovaný do češtiny, devět her. Ty si potom můžete zahrát, nebo je dále upravovat a vylepšovat.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Super Scratch Programming Adventure!
Počet stran 160
EAN 9788025138090
Datum vydání 18.02.2013
Věk od 8
Formát 168x240 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,317
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Vytvořte si vlastní hry a naučte se při tom programovat

Mitch a kocour Scratchy potřebují vaši pomoc! Musí osvobodit Vesmírné ochránce a zachránit svět. Porazte společně s nimi Bičochvosta a další Přívržence Temna, abyste se mohli utkat se samotným Temným mágem.

Naučte se programovat zábavnou formou v jazyce Scratch! V prostředí plně lokalizovaném do češtiny vytváříte program přetahováním a spojováním jednotlivých dílků, nemusíte se tedy vůbec obávat psaní složitých a dlouhých příkazů. Velmi rychle zvládnete rozpohybovat postavy na hrací ploše, svůj projekt ozvučit, počítat skóre a ovládat hru klávesnicí nebo myší.

Během svého putování sami vytvoříte devět her, které si potom můžete zahrát, dále je upravovat a vylepšovat nebo se s nimi pochlubit kamarádům.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM