EN

To je otázka

Jostein Gaarder


Další skvělá knížka od autora Sofiina světa
Odkud a kam jdeme? Byl svět odjakživa? Bude dál existovat, až tu nebudu? Kniha otázek, které sestavil Jostein Gaarder s hlubokým porozuměním a citem pro dětské chápání a vnímání. Každá otázka navozuje okruh dalších a dalších témat, o nichž si budou děti s rodiči povídat. Jostein Gaarder, autor románu o dějinách filosofie Sofiin svět, dokázal, že stejně citlivě dokáže promlouvat k dětem jako k teenagerům.

Detailní informace

Ilustrátor Akin Düzakin
Jazyk čeština
Původní název Det spors
Původní jazyk norština
Překladatel Jarka Vrbová
Počet stran 72
EAN 9788000030753
Datum vydání 21.01.2013
Věk od 5
Formát 148x180 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,25
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Odkud a kam jdeme? Byl svět odjakživa? Bude dál existovat, až tu nebudu? Kniha otázek, které sestavil Jostein Gaarder s hlubokým porozuměním

a citem pro dětské chápání a vnímání. Každá otázka navozuje okruh dalších a dalších témat, o nichž si budou děti s rodiči povídat. Jostein Gaarder, autor románu o dějinách filosofie Sofiin svět, dokázal, že stejně citlivě dokáže promlouvat k dětem jako k teenagerům.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jostein Gaarder

Jostein Gaarder

Jeden z nejznámějších norských spisovatelů má na svém kontě knihy převážně pro děti a mládež. Studoval skandinávské jazyky a teologii na univerzitě v Oslu a v letech 1981–1991 vyučoval filosofii a literaturu na vysoké škole v Bergenu. Kniha Sofiin svět, román o dějinách filosofie, autora proslavila a stala se světovým bestsellerem. Po úspěchu Sofiina světa přestal Gaarder učit a začal se naplno věnovat psaní knih. V roce 2017 vyšel česky jeho román Loutkář. Gaarderovy knihy jsou přeloženy do více než padesáti jazyků.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM