EN

Einsteinovy hádanky

111 + 11 + 1 zapeklitost pro trénink mozku

Vladimír Vecheta


Co si tak chvíli „lámat hlavu“?
Pokladnice nejrůznějších hlavolamů je stejně bohatá jako pokladnice pohádek, lidových písní nebo legend a pověstí. S hádankami zápasili již hrdinové ze starověkých bájí nebo s jejich pomocí vyučoval známý filozof Aristoteles. Ať už pro vaše pobavení anebo jako trénink mozku – Kniha Einsteinovy hádanky a jiné hlavolamy přináší desítky známých i méně známých, starých i novějších hádanek, paradoxů a geometrických úloh a nechybí ani optické klamy.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788026500537
Datum vydání 04.03.2013
Věk od 12
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,17
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Taky si rádi občas lámete hlavu nad různými logickými úlohami, hádankami či hříčkami a nepohrdnete ani optickými klamy? Pak vás tato kniha jistě potěší. Celkem 123 zapeklitostí, více či méně známých, lehčích i těžších. Některé vyřešíte za pár minut (možná i dříve), nad jinými budete muset přemýšlet o něco déle. A až vás přemýšlení omrzí, můžete nalistovat řešení, které najdete na konci knihy (ale rozhodně to nevzdávejte příliš brzy).

Co konkrétně na vás tedy čeká?

- 80 hádanek

- 13 drobniček

- 7 paradoxů

- 15 geometrických úloh

- 8 optických klamů

Vladimír Vecheta

Jeho profesní historií i volným časem se vine řada pedagogických, instruktorských i průvodcovských zkušeností z aktivit, cest, akcí i zážitkových experimentů organizovaných nebo prožitých ve spolupráci se střediskem mládeže DIS ve Fryštáku nebo s Instruktory Brno. Nezastihnete-li ho v práci, pak nepochybně bude zrovna někde na cestě do hor či sedlat kolo.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM