EN

Všechny mé domovy

Ivanka Devátá


„Katastrofické“ vyprávění o stěhování, malování, renovaci bytu a příbuzných pohromách...
Autorka se o své zkušenosti s překonáváním bytových malérů rozhodla podělit se čtenáři poté, co dospěla k moudrému poznání, že nic člověka nerozveselí tak jako pohled na cizí mizérii. Proto je tato knížka určena především těm, kteří mají momentálně zatopený sklep, vypnutý telefon, přepálené elektrické vedení, nefungující topení a vražedný vztek. Pokud se tento vztek po přečtení knihy nezmírní, nabízí autorka ještě možnost knihu přetrhnout.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 152
EAN 9788072467235
Datum vydání 17.03.2014
Věk od 12
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,225
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

„Katastrofické“ vyprávění o stěhování, malování, renovaci bytu a příbuzných pohromách, které autorka osobně prožila a – co je důležitější – přežila.

Obchází přitom problémy z jiných oblastí života, například zdravotní, finanční i citové, a drží se houževnatě stěhováckých popruhů a malířské štětky, jelikož soudí, že větší příděl drsné reality by čtenář neunesl.

O své zkušenosti s překonáváním bytových malérů se rozhodla podělit se čtenáři poté, co dospěla k moudrému poznání, že nic člověka nerozveselí tak jako pohled na cizí mizérii. Proto je tato knížka určena především těm, kteří mají momentálně zatopený sklep, vypnutý telefon, přepálené elektrické vedení, nefungující topení a vražedný vztek. Pokud se tento vztek po přečtení knihy nezmírní, nabízí autorka ještě možnost knihu přetrhnout.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivanka Devátá

Ivanka Devátá

Ivanka Devátá se narodila 27. listopadu 1935. Dětství prožila v Brně, roku 1950 přesídlila s rodiči do Plzně. Po absolvování pražské DAMU nastoupila do angažmá v Realistickém divadle, kde setrvala čtyřiatřicet let. Spolupracovala i s rozhlasem a televizí (seriál Rodina Bláhova, filmy Samota, Obrácení Ferdyše Pištory, Mstitel). V posledních letech své filmové kariéry hrála ve filmech Fotograf, Školní výlet nebo v televizních seriálech Velmi křehké vztahy, Stopy života, Temný kraj a svůj hlas propůjčila slečně Marplové ve stejnojmenném seriálu britské televize. Těžiště své práce poté přesunula do oblasti literární tvorby. Její povídky a fejetony nacházejí uplatnění v tisku v rozhlase.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM