EN

Jak na modely letadel

Průvodce profesionálního modeláře

Brett Green


Odhalte tajemství dokonalých modelů!
Tento průvodce stavbou plastikových modelů letadel vás postupně a přehledně provede jednotlivými druhy stavebnic, doplňky, obtisky i odkazy na skutečná letadla, vším, co je dnes k dispozici. Seznámí vás se širokou paletou typů barev, ředitel a aplikačních metod jak slovem, tak ilustracemi. Věnuje se takovým efektům povrchové úpravy, jako je narušování monotonie jednobarevných ploch, měkké přechody kamuflážních barev, maskování nebo patinování.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Aircraft Modelling
Počet stran 192
EAN 9788026400820
Datum vydání 06.08.2012
Věk od 0
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Edice Modelujeme
Hmotnost 0,67
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

* podrobný průvodce pro tvorbu a dokončování modelů letadel

* stovky barevných ilustrací

* podrobné stavební postupy

* nápady pro tvůrčí modelování

* odkazy na české zdroje modelářského materiálu

Letecké modelářské hobby prošlo v posledních deseti letech dramatickou proměnou. Nové výrobní technologie a vzestup modelářských firem na Dálném východě společně přispěly k tomu, že z hlediska rozmanitosti a dostupnosti stavebnic je dnešní doba zlatým věkem plastikového modelářství. Nebývalá šíře sortimentu a doplňků může ovšem na druhou stranu začínající modeláře mást a odpuzovat.

Tento průvodce stavbou plastikových modelů letadel popisuje stavebnice, doplňky, obtisky a odkazy na skutečná letadla, vše, co je dnes k dispozici, a seznamuje čtenáře se širokou paletou typů barev, ředitel a aplikačních metod jak slovem, tak ilustracemi. Věnuje se takovým efektům povrchové úpravy, jako je narušování monotonie jednobarevných ploch, měkké přechody kamuflážních barev, maskování a patinování. Tuto knihu ocení jak začátečníci, tak pokročilí modeláři, neboť jim přináší nejposlednější poznatky a pracovní techniky.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM