EN

Manipulace mysli

Vladimír Liška


Psychotronika - obor na hranici vědy
Kniha předního českého záhadologa se věnuje oboru psychotroniky, který zkoumá určité projevy a schopnosti lidské psychiky, ležící mimo naše běžné smyslové vnímání. Tedy projevy lidské psychiky související s dosud málo známými činnostmi našeho mozku, o jejichž podstatě a povaze se dosud vedou mezi odborníky diskuse. Tisíce provedených psychotronických experimentů však prokázaly existenci základních parapsychologických fenoménů.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 224
EAN 9788073886738
Datum vydání 10.08.2012
Věk od 25
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,36
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Kniha předního českého záhadologa se věnuje oboru psychotroniky, který zkoumá určité projevy a schopnosti lidské psychiky, ležící mimo naše běžné smyslové vnímání. Tedy projevy lidské psychiky související s dosud málo známými činnostmi našeho mozku, kdy je člověk schopen reagovat na zvláštní psychoenergetickou sílu a s ní spojené informace, o jejichž podstatě a povaze se dosud vedou mezi odborníky diskuse. Tisíce provedených psychotronických experimentů však prokázaly existenci základních parapsychologických fenoménů, jež se staly předmětem dalších výzkumů, které v posledních desetiletích dosáhly překvapivých objevů, a to jak v oblasti medicínské, tak například vojenské. Vladimír Liška se kromě psychotroniky zabývá ufologií a řešením různých historických otazníků. Je autorem více než třiceti knih, v poslední době v NAKLADATELSTVÍ XYZ mimo jiné publikoval Nejděsivější místa české historie (2012) a Ženy českých panovníků (2012).

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Vladimír Liška

Vladimír Liška

Vladimír Liška je přední český záhadolog, publicista a spisovatel. Vystudoval Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy. V devadesátých letech minulého století patřil k zakladatelům Československé archeoastronautické asociace, která se zaměřovala na propagaci paleoastronautiky, ufologie, parapsychologie, psychotroniky a řešení historických otazníků a záhad. Od roku 2001 se plně věnuje publicistické dráze. Je autorem více než třiceti knížek.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM