EN

Polévané perníčky

Harriet Hastings, Sarah Moore


Více než 220 nápaditých motivů k mnoha příležitostem, aniž byste potřebovali vykrajovátka! Lahodné chutě, nádherné polevy, jednoduchá příprava!
Udělejte radost svým přátelům, potěšte své děti, obdarujte své zákazníky! Upečte jim perníčky! V této knize naleznete inspiraci pro desítky nádherných variací sušenek a perníčků, které můžete rychle a jednoduše vykouzlit úplně sami. Spoustu receptů, podle kterých dokážete připravit vynikající pochoutky, aniž byste potřebovali vykrajovátka - v knize jsou šablony. Nápady pro každou příležitost – narozeniny, svatby, Vánoce, Velikonoce, dětské večírky, sváteční oslavy a tipy na dárky k mnoha příležitostem.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Biscuiteers Book of Iced Biscuits
Původní jazyk angličtina
Počet stran 160
EAN 9788026400516
Datum vydání 08.10.2012
Věk od 15
Formát 242x218 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,76
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Udělejte radost svým přátelům, potěšte své děti, obdarujte své zákazníky! Upečte jim perníčky! V této knize naleznete inspiraci pro desítky nádherných, až neuvěřitelných variací sušenek a perníčků, které můžete rychle a jednoduše vykouzlit úplně sami, aniž byste potřebovali vykrajovátka - v knize naleznete šablony na všechny tvary. Spoustu receptů, podle kterých dokážete připravit vynikající pochoutky, jež chutnají stejně pohádkově, jako vypadají. Nápady pro každou příležitost – narozeniny, svatby, Vánoce, Velikonoce, dětské večírky, sváteční oslavy a tipy na dárky k mnoha příležitostem.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM