EN

Divnovlásky

Irena Obermannová


Další osudy hrdinek Deníku šílené manželky
Volné pokračování příběhu Xénie a jejích dvou dcer Kristýny a Justýny, které se snaží vypořádat s novou situací, v níž je zanechal jejich manžel a tatínek. A Xénie hledá nového partnera a její dcery nového otce velmi netradičními a neformálními metodami, takže při setkávání s potenciálními partnery dochází k řadě humorných situací. Podle knihy byl natočen stejnojmenný televizní film s Aňou Geislerovou v hlavní roli, který získal hlavní cenu na festivalu Novoměstský hrnec smíchu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788072466573
Datum vydání 14.01.2013
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,276
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Další osudy hrdinek Deníku šílené manželky

Volné pokračování příběhu Xénie a jejích dvou dcer Kristýny a Justýny, které se snaží vypořádat s novou situací, v níž je zanechal jejich manžel a tatínek. A Xénie hledá nového partnera a její dcery nového otce velmi netradičními a neformálními metodami, takže při setkávání s potenciálními partnery dochází k řadě humorných situací.

Podle knihy byl natočen stejnojmenný televizní film s Aňou Geislerovou v hlavní roli, který získal hlavní cenu na festivalu Novoměstský hrnec smíchu.

Prostě ho sbalím, oznámila si Xénie na druhý den, když se snažila před zrcadlem přelakovat se na vyrovnanou jogínku.

Náhodou mi to sluší, dodávala si kuráže v souladu se stále pestřejšími odstíny líčidel. Sice by to mohlo být lepší, ale mohlo by to také být horší, utěšovala se. Jako ostatně všechno.

Potíž byla v tom, že Xénie neměla ani potuchy, jak se balí muži. Snad jako cigareta, jako dárek nebo se rolují jako koberec. Nevěděla.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Irena Obermannová

Irena Obermannová

Vystudovala FAMU, obor dramaturgie a scenáristika, pracovala jako dramaturg v České televizi. Spolupracovala s televizí Nova, kde se scenáristicky podílela na seriálu Ordinace v růžové zahradě, a je autorkou seriálu Život je ples, vysílaného Českou televizí. Její knihy se úspěšně vydávají i v zahraničí. Podle Deníku šílené manželky vznikl stejnojmenný televizní film (režie Václav Křístek) a Česká televize uvedla televizní podobu jejích Divnovlásek (režie Petr Slavík).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM