EN

Záhada zadního pokoje

Katarína Gillerová


Román o ženě, která odhaluje rodinné tajemství
Kristína prožila osobní tragédii a vzápětí další životní zklamání. Aby se vzpamatovala, utřídila si myšlenky a zjistila, zda muž, kterého miluje, je skutečně ten pravý, odjela na měsíc do domu svých prarodičů. Při jeho prohlídce objevila v jedné z místností, zadním pokoji, spoustu haraburdí, a tak se pustila do úklidu. Přitom našla deník, který si psala jedna z jejích tet, Judita, která zemřela ještě jako dítě. Proč se všichni zadnímu pokoji vyhýbají a snaží se ji od dalšího pátrání odradit?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Záhada zadnej izby
Překladatel Daniela Krejčová
Počet stran 312
EAN 9788072466535
Datum vydání 28.10.2013
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,325
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Román o ženě, která odhaluje rodinné tajemství

Kristína prožila osobní tragédii a vzápětí další životní zklamání. Aby se vzpamatovala, utřídila si myšlenky a zjistila, zda muž, kterého miluje, je skutečně ten pravý, odjela na měsíc do domu svých prarodičů. Při jeho prohlídce objevila v jedné z místností, zadním pokoji, spoustu haraburdí, a tak se pustila do úklidu. Přitom našla deník, který si psala jedna z jejích tet, Judita, která zemřela ještě jako dítě. Jakmile se však o něm a o zadním pokoji zmínila komukoli z rodiny, všichni ji nabádali, aby místnost nechala být. Co se tam kdysi stalo? A jak to souvisí s Juditinou smrtí? Proč se všichni zadnímu pokoji vyhýbají a snaží se ji od dalšího pátrání odradit?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Katarína Gillerová

Katarína Gillerová

Narodila se v Kremnici a vyrostla v Žiaru nad Hronom, kde vystudovala střední ekonomickou školu. Po maturitě odešla do Bratislavy a při zaměstnání absolvovala Ekonomickou univerzitu. Je vdaná, má jednoho syna a pracuje jako ekonomka. Autorka, která je označována za slovenskou Danielle Steelovou, v Česku vydala více než desítku románů pro ženy. Patří mezi ně Zapomeň na minulost (2012), Kroky v dešti (2017), Cizí ložnice (2018), Život plný iluzí (2020), Jen trochu lásky (2020) či Dívka v zrcadle (2021). Na knihu Příliš mnoho tajemství navázala volným pokračováním Příliš mnoho vzpomínek. Zpestřením její tvorby je mysteriózní thriller Mlha mezi námi.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM