EN

Našeptejte mu to!

Jak docílit, aby muži dělali, co chceme

Donna Sozio, Samantha Brett


Váš jemný přístup ke komunikaci zaměřený na výsledky...
Chcete vztah plný lásky a vzájemné důvěry a spokojeného, vám oddaného, pozorného, milujícího muže? Hledáte odpovědi na otázky, týkající se vašeho vztahu? Máte pocit, že váš partner je málo pozorný, neposlouchá vaše názory, zapomíná na výročí, neuklízí po sobě, dává přednost televizi atd., atd., atd...? Zkušené autorky - psychoterapeutky vám poradí, jak tuto situaci zlepšit.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Man Whisperer
Počet stran 192
EAN 9788026400189
Datum vydání 20.02.2012
Věk od 0
Formát 135x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,4
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Chcete láskyplný vztah plný vzájemné důvěry a spokojeného, vám oddaného, pozorného, milujícího muže?

Hledáte odpovědi na otázky, týkající se vašeho vztahu? Či dokonce sexu? Máte pocit, že váš partner je málo pozorný, nedostatečně vnímavý k vašim potřebám, neposlouchá vaše názory, zapomíná na výročí a narozeniny, už vám nenosí květiny, nemá rád vaše kamarádky, neuklízí po sobě, dává přednost televizi před společným výletem atd., atd., atd. ... ?

Zkušené autorky (jejichž manželé je doslova nosí na rukou), se v této knize podělí o tajemství svého úspěchu – o efektivní partnerské komunikaci a nenásilné láskyplné taktice, která pozitivně motivuje, v souladu s myšlenkou „Když to funguje na děti, proč by to nemělo zabrat i na muže?“

Samantha Brett je specialistka na partnerské vztahy a sex, autorka několika knih, vystupuje s těmito tématy  v australských rozhlasových stanicích. Donna Sozio se věnuje partnerské komunikaci, píše pro několik světových serverů a časopisů (např. Cosmopolitan), je autorkou několika knih a filmové předlohy.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM