EN

Vladař, velký medvěd z Tallacu

Monarch, The Big Bear of Tallac

Ernest Thompson Seton


Učte se anglicky četbou napínavých příběhů!
E. T. Seton se vám vybaví především jako autor Dvou divochů či Rolfa zálesáka. Patří i mezi zakladatele skautingu. K příběhu Monarch, The Big Bear of Fallad napsal vystihující předmluvu. Zmiňuje se v ní o řece rodící se v horách, jak protéká krajinou a končí v nížině. Na to samé se odkazují i názvy kapitol v knize. Doplnili jsme zrcadlový český překlad a jazykové komentáře i namluvené CD.

Detailní informace

Jazyk angličtina
Počet stran 160
EAN 9788026600077
Datum vydání 30.01.2012
Věk od 15
Formát 148x220 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,261
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Učte se anglicky četbou napínavých příběhů!

Ernest Thompson Seton se čtenářům vybaví především jako autor Dvou divochů či Rolfa zálesáka. Dříve než spisovatel byl známý i jako ilustrátor přírodovědeckých publikací. Povídky o přírodě začal psát na základě svých loveckých a zálesáckých dovedností. roce 1902 založil v USA první woodcrafterský chlapecký kmen.

Angličan Robert Baden-Powell, zakladatel skautingu, chtěl jeho myšlenky použít v evropských podmínkách, což Setona nejdříve nadchlo, ale později se názorově rozešli. Říkal, že jeho záměrem bylo dělat ze skautů muže, kdežto Baden-Powell z nich chtěl dělat vojáky. K příběhu Monarch, The Big Bear of Fallad napsal vystihující předmluvu.

Zmiňuje se v ní o řece, která se rodí vysoko v horách jako malý pramínek, protéká krajinou a nakonec končí v nížině.

Na to samé se odkazují i názvy jednotlivých kapitol v knize. Aby pro vás četba nebyla tak náročná, doplnili jsme knihu zrcadlovým českým překladem a jazykovými komentáři. Anglický text si také můžete poslechnout na přiloženém CD. CD obsahuje nahrávky ve formátu MP3.

Věříme, že kromě zážitku z četby si navíc zdokonalíte i svou angličtinu.

Další tituly z řady "Dvojjazyčná kniha pro pokročilé"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM