EN

Kuchařka podle jógy

Harmonie pro zdraví i požitek

Bettina Matthaei, Anna Trökes


Víc než 100 receptů podle typu vaší osobnosti!
Jste klidný typ, který se potřebuje rozhýbat, anebo spíše energetický typ, který hledá uvolnění a zklidnění? Pro oba typy v této knize naleznete úžasně lehké a zdravé recepty, provoněné kořením a lákající exotickými názvy, připravené z běžně dostupných, i když občas netradičních surovin. Vhodně zvolenou stravu doplní a podpoří cvičení jógy, které vám kniha nabízí navíc, opět na míru vašemu typu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Yoga Kochbuch
Počet stran 144
EAN 9788026400028
Datum vydání 23.01.2012
Věk od 0
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,28
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Jste klidný typ, který se potřebuje rozhýbat, anebo spíše energetický typ, který hledá uvolnění a zklidnění? Pro oba typy v této knize naleznete úžasně lehké a zdravé recepty, provoněné kořením a lákající exotickými názvy, připravené z běžně dostupných, i když občas netradičních surovin. Českému čtenáři usnadňuje orientaci v těchto přísadách vysvětlující slovník a přehled obchodů, kde se dají sehnat.

Vhodně zvolenou stravu doplní a podpoří cvičení jógy, které vám kniha nabízí navíc, opět na míru vašemu typu. A pokud chcete meditovat, pak také pro tyto chvíle vám autorka přichystala několik lahodných pokrmů!

Bettina Matthaei je velice kreativní autorka kuchařek, novinářka, grafička a filmařka. Díky její vášni pro kořeněná jídla vznikl nespočet knih, přednášek a workshopů na toto téma. Inspiraci hledá na svých četných cestách v oblastech, odkud pochází nejvíce koření – v Indii, Indonésii, Brazílii, Karibiku, Arábii.

Anna Trökes se již od roku 1974 věnuje józe a od roku 1983 ji také vyučuje. Podporuje myšlenku, že úspěchům při cvičení jógy napomáhá i vhodná a kvalitní strava.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM