EN

Tajemství lásky k sobě

Jak být šťastná v životě, v partnerství i v poslání

Denisa Říha Palečková


Vše o zdravé sebehodnotě. Průvodce od autorky bestselleru Tajemství šťastných vztahů.
Mnoho žen se na mě obrací s přáním, aby jim partner věnoval více pozornosti. Aby jim lépe rozuměl. Nebo aby je respektoval a nepřekračoval jejich hranice. Chcete ve vztahu také více lásky a respektu? Pak se musíte nejdřív ponořit do vlastního nitra a vybudovat si láskyplný vztah k sobě. Tento praktický průvodce vás spolehlivě nasměruje k tomu, abyste dosáhly hlubokého uvolnění a ukotvily se v laskavosti. Vydejte se na transformační cestu, která změní všechny aspekty vašeho života.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 232
EAN 9788074481116
Datum vydání 23.05.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství nastole
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

K tomu, abychom skutečně zažívali spokojenost a radost ve vztazích, existuje jediný recept, a tím je láska, kterou dáváme sami sobě. Vůbec není řeč o sobecké sebestřednosti. Myslím tím laskavost, jemnost a trpělivost, kterou můžeme projevovat sami sobě. Každou chvílí, každou myšlenkou, každým skutkem, který uděláme.

Namísto vnitřního kritika vůči sobě budeme ve svém vnitřním monologu laskaví. Namísto přepínání svých psychických a fyzických sil si dovolíme odpočívat, když potřebujeme. Myšlenky na to, že nejsme dost (dobří, hezcí, šikovní…), nahradíme oceněním a laskavou podporou vůči sobě. Začneme se k sobě chovat tak, jak bychom přistupovali k té nejmilovanější osobě v našem životě.

Náš svět se díky tomu promění. Najednou uvidíme lásku a laskavost všude kolem sebe. A je dost pravděpodobné, že to nebude jen naše autosugesce, ale že k nám druzí lidé opravdu začnou přistupovat s větší pozorností, láskou a úctou. Protože budou reagovat na naše energetické pole a vyzařování.

Když změníme postoj k sobě, změníme i to, jak k nám přistupují druzí. Buď jim dáme, nebo nedáme příležitost nás milovat a obdarovávat svými dary. Díky zdravé sebelásce budeme mít dobře nastavené hranice. Nebudeme si brát chování druhých osobně. Budeme mnohem čitelnější v tom, co potřebujeme, a s vděčností to dokážeme přijmout…

To, kolik lásky proudí v tvém životě, máš jen a jen ve svých rukách. Nezávisí to na ostatních. Nezávisí to na podmínkách. Kdykoliv můžeš udělat další krok k tomu, aby v tobě i kolem tebe bylo víc lásky a radosti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Denisa Říha Palečková

Denisa Říha Palečková

Přední česká lektorka partnerských vztahů a intimity. Přináší zcela nový pohled na sexualitu a metody, jak tuto oblast využít pro zdraví, štěstí a osobní rozvoj. Od roku 2002 pomohla již desetitisícům tisícům lidí k radostnějšímu a naplněnému životu. Učí, jak žít lásku a vášeň v jednom vztahu i po mnoha letech. Zakladatelka Školy šťastného partnerství, výcviku celostní smyslné masáže CORE TOUCH® a masážního studio ARKAYA®. Do Čech zavedla také tzv. vaginální mapování a léčení jizev. Autorka mnoha online programu pro ženy, muže i páry. V roce 2022 vyšla její první kniha Tajemství šťastných vztahů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM